Kilenc Ker Blog on Facebook

Írásaink

Ferencvárosi képek

Friss topikok

Archívum

Mekkora forgalmi dugót okoz a metróépítés? (+videó)

 

2011.04.24. 12:06 ferencvarosi

Szinte minden megálló építésénél más és más mértékű a lezárás. A budai oldalon szinte teljesen feloldották már a forgalomkorlátozást. A Műegyetem rakparton autósok kétszer egy sávban májustól, a bringások ősztől hajthatnak rá az aszfaltra. A Fővám téren, a Corvinus mellett soha nem lesz már újra autós közlekedés, csak a trolibusz mehet majd itt el.... Cserébe egy remek sétáló utcát vehet majd birtokába az utca népe. Jó hír, hogy itt már elkészült a gyalogos aluljáró... és valóban a 2-es villamossal utazók nap mint nap megcsodálhatják mert szép lett.

A Kálvin téren marad a forgalom korlátozás, ugyan is az emelő daru nem fér el másképp. Azonban csak a Ráday utcát teszi egyirányúvá valamint a kiskörutat egysávosá.

A legrosszabban a Keleti pályaudvar áll, hiszen ide értek be legutoljára a fúrópajzsok.

De íme egy remek IndexVideós közútmustra a 4-es metró épülő megállói felett:

Ha tetszett a poszt, csatlakozz a Facebook csoportunkhoz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kilencker.blog.hu/api/trackback/id/tr122851584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása